Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur. Vestibulum auctor felis eget orci semr vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Koncept bezuslovno samoprihvatanje vuče korene iz taoističkih, budističkih, hrišćanskih ideja, kao i filozofiji egzistencijalizma. Danas zauzima značajno mesto u filozofiji Racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne psihoterapije.

Filozofija bezuslovnog samoprihvatanja predstavlja jedan od nekoliko mogućih stavova osobe prema samoj sebi, drugim ljudima i svetu koji je okružuje. Zasniva se na procenjivanju pojedinačnih aspekata koji čine naše ,,ja“, uz istovremeno odbijanje pridavanja sebi globalne ocene na osnovnu pojedinih delova.

Usvajanje pristupa bezuslovnog samoprihvatanja dug je i nimalo lak proces. Ali nije sve što je lako, ujedino i najbolje za nas.
Od sada u ponudi imamo online trening na temu: Bezuslovno samoprihvatanje, koji se sluša individualno, sa vremena i mesta koje Vam odgovara. Jedan od ciljeva treninga jeste sticanje veština i znanja koje će doprineti prihvatanju sebe i jačanju samoefikasnosti i samopouzdanja.

Trening je namenjen polaznicima bez obzira na formalno obrazovanje.

Prijava i detaljnije informacije na office@pscentar.com