Najčešća pitanja

Najčešća pitanja?

Ukoliko postoji neko pitanje na koje nemate odgovor, pogledajte na ovoj strani.

Tu se nalaze pitanja i odgovori koji su najviše zastupljeni.

Ukoliko Vaše pitanje nije među njima, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili putem mejla office@pscentar.com.

Za najnovije informacije, pratite našu Facebook i Insta stranicu!

Najčešća pitanja

Individualna psihoterapija traje 50 minuta, bilo da je uživo ili online. 

Zbog prirode posla, klijenti se primaju samo u unapred zakazanim terminima. Poštujemo privatnost naših klijenata te Vas molimo da dođete u tačno zakazanom terminu. Ne praktikujemo da se klijenti susreću i čekaju zajedno u čekaonici. Takođe, preduzeli smo sve mere zaštite protiv covid-19, i neophodno je da nosite zaštitnu masku prilikom dolaska kod nas.

Nalazimo se na dve lokacije u Hilandarskoj 28 i Hilandarska 21, Stari Grad, Beograd.

U blizini se nalaze dve javne garaže, parkiralište Politika i Pionirski Park, dok se neposredno ispred PS Centra nalazi zonsko parkiralište u žutoj zoni.

U zavisnosti od problematike i osobina ličnosti, nekim klijentima više odgovara online a nekima psihoterapija uživo. Kada geografski i fizički faktori onemogućavaju uživo psihoterapiju, odlična je preporuka online. Sad, zbog pandemije, preporučuje se online psihoterapija. Najvažnije od svega jeste da su i jedan i drugi oblik rada uspešni.

Zakazivanje se vrši isključivo putem emaila office@pscentar.com ili kontakt formi na sajtu, te ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Možete nam poslati informaciju sa kratkim opisom problema te Vam možemo preporučiti psihoterapeuta. Ukoliko želite da zakažete kod određenog psihoterapeuta, to možete učiniti u prijavnom mejlu.

Porodična psihoterapija najčešće traje 60 minuta, bilo da je uživo ili online.

Porodična psihoterapija može biti namenjena kako bračnim partnerima, celokupnim porodicama, tako i pojedincima.

Možete nam poslati upit na mejl adresu: office@pscentar.com ili kontakt formu na sajtu. Zakazivanje se vrši unapred, te ćemo Vam poslati predlog prvog slobodnog termina. Takođe, poštujemo privatnost naših klijenata te Vas molimo da dođete u tačno zakazano vreme.

Uvodni intervju i testiranje, bilo da su online ili kod nas u savetovalištu traju oko 2 do 2,5 sata. Nakon toga bismo se dogovorili za poseban susret za konsultacije u trajanju od sat vremena gde bismo Vam prezentovali rezultate, pri čemu takođe dobijate nalaz i mišljenje psihologa.

Profesionalnu orijentaciju sprovode diplomirani psiholozi, koji su završili dodatne edukacije namenjene za ovu svrhu i kontirnuirano se edukuju iz ove oblasti. Takođe, imaju praktična iskustva u vođenju profesionalne orijentacije, karijernog savetovanja, kao i organizacionom i individualnom setingu.

Možete nam poslati upit na mejl adresu:
office@pscentar.com ili kontakt formu na sajtu, te ćemo Vam ponudi prvi slobodan termin.

Procena ličnosti podrazumeva korišćenje različitih testova ličnosti i testova sposobnosti radi procene aktuelnog psihološkog funkcionisanja osobe. Da biste zakazali, potrebno je da nam, putem mejla

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, naši edukativni seminari održavaju se u online vidu. Ukoliko okolnosti to budu omogućavale, rado ćemo seminare održati uživo u našim kancelarijama.

Možete se prijaviti na našu mejling listu i redovno ćete primati obaveštenja o terminima naših edukativnih seminara. Takođe, možete odabrati i opciju da pratite naše seminare i individualno, iz udobnosti svog doma, tako što ćemo Vam omogućiti pristup online snimcima, uz mogućnost konsultacija. Za više informacija pišite nam na mejl

Prijavom na newsletter listu

Očekuju Vas zanimljivi tekstovi, besplatni sadržaji i vesti od našeg Centra.

Postanite najbolja verzija sebe. Počnite danas!