Razvoj karijere

Razvoj karijere

Radite ono što Vas čini najboljim!

Usluga u oblasti karijernog vođenja započinje profilisanjem kandidata koje uključuje analizu sposobnosti, veština, osobina, stavova i motivacije radi određivanja pravaca u razvoju karijere.

Usluge profesionalnog savetovanja usmerene su na razmatranje načina kako da ispunite potrebe samorazvoja u dodiru sa svetom rada, kao i obilje informacija primerenih individualnim potrebama u karijeri.

Kako mi karijerno savetovanje
može pomoći?

Karijerno i profesionalno informisanje je osmišljeno tako da u razgovoru sa savetnikom dobijate informacije o načinima zapošljavanja, o slobodnim poslovima dostupnim preko agencija, ali i šire ponude na srpskom i internacionalnom tržištu, ali takođe i informacije o tome kako da putem obrazovanja, ili drugih mera, podignete svoj nivo zapošljivosti ili postignete željene promene u karijeri.

Zakažite svoj termin za karijerno
savetovanje ukoliko želite:

Da saznate koje su Vaše jake strane, kako da ih istaknete i plasirate na tržište, u kojim zanimanjima i poslovima su neophodne

Kako da prepoznate da li je neki posao za Vas

Kako da prepoznate okruženje u kome će Vaši talenti najviše doći do izražaja i u kakvim organizacijama možete da budete zadovoljni i dati svoj maksimum

Možemo Vam otkriti kako sami sebi stvarate blokadu i prepreke da postanete uspešniji i savetujemo kako da svoje
slabe strane pretvorite u svoje najveće prednosti.

Kako izgleda proces karijernog
savetovanja?

 

Zahvaljujući razvijenoj mreži naših profesionalnih savetnika u svakom trenutku možete dobiti odgovore na Vaša pitanja psihološke prirode, koja Vam pomažu u rešavanju različitih dilema i pitanja vezanih za razumevanje Vaše trenutne radne pozicije kao i pravaca daljeg razvoja.

 

 

Usluga individualnog karijernog savetovanja u našem savetovalištu podrazumeva pravljenje individualnog plana karijernog razvoja koji obuhvata aktivnosti u vezi sa karijernim vođenjem i savetovanjem osobe kroz:

 

  • Analizu potencijala ličnosti i profesionalnih veština klijenta

  • Analizu postojeće karijerne situacije i doživljaja vezanih za nju

  • Izgradnju novih veština i stavova u cilju karijerne orijentacije
  • Informisanje o potencijalnim alternativama vezanim za dalji razvoj karijere

  • Osposobljavanje za novo zanimanje i ukupnu psihološku potporu i podršku za podizanje otpornosti na stres kod promena​

  • Pomoć oko izbora novog karijernog puta

Gde se odvija karijerno savetovanje?

Karijerno savetovanje se odvija u našem savetovalištu u centru Beograda.

ili

Online putem Skype-a ili GoogleMeet-a za klijente koji nisu iz Beograda. Zbog kontinuteta u radu i uštede vremena online susret je preporuka za rad sa klijentima kada geografski i fizički razlozi to ne dopuštaju, ili usled aktuelnog vanrednog stanja u vezi sa korona virusom.

Zakažite karijerno savetovanje već danas!

 

Nakon što popunite prijavu, kontaktiraćemo Vas u roku od najviše 24 sata. Ostavite nam poruku ukoliko imate nekih pitanja ili posebne zahteve koji se tiču zakazivanja karijernog savetovanja.